Over Ons

Over ons

Een frisse blik op duurzaamheid in de autobranche

Een balans tussen People, Planet en Profit (de 3P’s) is de kern voor duurzaamheid. Duurzaamheid is trending en het is ook erg belangrijk! Zo worden fabrikanten en consumenten gestimuleerd bij de aanschaf en productie van ‘schone’ auto’s. Een toename van elektrische auto’s in het verkeer is al duidelijk zichtbaar. Hiernaast zien we bij de nieuwe moderne auto’s steeds meer complexe technieken om de uitstoot van een auto te verminderen. Allemaal in het belang van ‘Planet’, maar er is ook een andere perspectief naar de autobranche welke naar ons mening te weinig wordt belicht.

Er worden steeds meer occasions en minder nieuwe auto’s verkocht in Nederland. In 2016 zijn er bijna 1 miljoen occasions verkocht dat is vijf keer meer dan het aantal verkochte nieuwe auto’s. Laten we daarom duurzaamheid vanuit de perspectief van iemand bekijken die niet het budget heeft om zich een nieuwe auto te veroorloven. In hoeverre is het dan nog duurzaam om een reparatie van €2000,- bij een auto t.w.v. €5500,- uit te voeren? Is het nog duurzaam wanneer iemand met een uurloon van €12,50 p/u een uurtarief van €80-€120,- voor een reparatie moet betalen? Nee! Soms kan een autoreparatie een regelrechte aanslag op het portemonnee zijn. Uitstelling van reparatie of tijdelijke oplossingen zorgen voor veel meer problemen, verbruik en uitstoot.

OTEC Brengt weer een eerlijke balans tussen de aspecten van duurzaamheid. Wij dragen bij aan duurzaamheid in de autobranche vooral door ‘Profit’ en ‘People’ opnieuw te belichten. Kortom:

OTEC Zorgt voor

  • Betaalbare oplossingen
  • Minder verbruik én uitstoot van uw auto
  • Betere motorprestaties
  • Voorkoming van nog meer schade en defecten

OTEC Weetjes

  • Defecte onderdelen zorgen voor juist MEER uitstoot en verbruik
  • Bij OTEC betaalt u alleen als het probleem wordt opgelost
  • Altijd een professionele diagnose
  • Altijd een professionele oplossing
  • Geen verassingen, prijzen vooraf
  • Garantie op alle werkzaamheden

Voordelen van onze diensten

Tijdbesparing

Een storing dat aan OTEC wordt uitbesteed zal sneller worden opgelost. Storingen die onder onze specialisme vallen zijn binnen één dag klaar. Zo heeft u meer tijd voor alle andere werkzaamheden.

Kostenbesparing

Verkeerde diagnose, onnodige vervangingen, dure onderdelen en prijzige arbeidskosten? NIET bij OTEC!

Zekerheid

OTEC zal altijd met de juiste apparatuur een secuur diagnose stellen en vervolgens een correcte oplossing toepassen. Uw auto is altijd in veilige handen!

No cure, No pay!

Een storing binnen ons specialisme? U betaalt alleen als het storing is opgelost!

Pak vandaag je 5% korting!

Plan zelf je afspraak online in en pak de kassakorting!